Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Stresszkezelés

A képzés célja:

A stresszt a változások és az élet kihívásai szülik, és az ezekhez való alkalmazkodás feszültsége jelenik meg benne. A stressz nem feltétlenül rossz dolog. Egy bizonyos mértékben szükséges és fejlesztő hatású, hiszen nélküle csak pislákolna bennünk az élet. Egy mértéken túl azonban romboló, mind fizikai, mind lelki értelemben az egyén számára.
A képzés célja, hogy tudatosítsuk az életünkben jelenlévő stresszforrásokat, az egyéni leterheltségünket és az egyéni stressztűrő képességünket. A helyzet felmérése után megismerkednek a résztvevők azokkal a stresszkezelési technikákkal, problémamegoldási és megküzdési módokkal, amelyek alkalmazásával elkerülhetik a stressz kártékony hatásának érvényesülését a saját életükre.

Kiknek ajánljuk?

Kis- és középvállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget. Vannak olyan munkahelyek, amelyek az átlagnál stresszesebbek, a munka jellege, a munkakörülmények, vagy a munkahelyi légkör folytán. Amellett, hogy ezek javítását megcélozzuk, a munkatársakat is felvértezhetjük arra, hogy jobban bírják, könnyebben megoldják egyénileg a problémákat. Így a „kétfrontos harc” jegyében a munkahelyi tényezők javítását célzó tréningek mellett (csapatépítő, konfliktuskezelő, stb.) - ajánlhatjuk a munkatársak egyéni erősítését megcélzó stresszkezelési tréninget.

Kapcsolódó képzések

Tematika

  • Eustressz, distressz érvényesülése az életünkben
  • A stresszt okozó események fajtái (stresszorok)
  • A stressz fiziológiai és érzelmi-viselkedéses tünetei, következményei
  • A stressz mérése. Milyen stresszes az életünk?
  • Milyen stresszorok vannak jelen a munkahelyi életünkben?
  • Mitől függ a stresszel szembeni egyéni szívósság?
  • Egyéni stresszkezelési technikáink összegyűjtése, tudatosítása
  • A stresszel való megküzdés technikáinak kipróbálása, megtanulása (problémaközpontú megküzdés, érzelemközpontú megküzdés)

Tréner

Dr. Füzesi Györgyi

1986 és 1995 között egyetemi tanársegéd a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen, ahol szociológiát és pszichológiát oktatott valamint kommunikációs és önismereti tréningeket tartott.
1995-től a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Főiskolán óraadóként szociológia, pszichológia és kommunikáció tárgyakat oktat és kommunikációs tréningeket tart.
1995-től Pszichológus tréner. Kommunikációs-, önismereti-, személyiségfejlesztő-, önszervezési-, csapatépítő - tréningeket tart és egyéni pszichológiai tanácsadással is foglalkozik saját cégén belül.
2003-tól a Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ óraadó trénere.

1995 óta az általa tartott inhouse és nyílt tréningeken már több 100 résztvevő volt számos cégtől.
Nevéhez fűződik egy pszichológiai társasjáték elkészítése is.
Az Euzert Kft. trénerképzésének programjának összeállításában jelentős szerepet vállalt.

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk