Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Szervezeti és egyéni tréningek


KépzésáprmájjúnjúlaugszeptoktnovdecjanfebrmárcáprmájjúnHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
2. főre további 5 % kedvezmény.
  12.            
2
nap
77.000 Ft
bruttó:
97.790 Ft
73.150 Ft
bruttó:
92.901 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
  22.            
2
nap
77.000 Ft
bruttó:
97.790 Ft
73.150 Ft
bruttó:
92.901 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
        4.      
2
nap
77.000 Ft
bruttó:
97.790 Ft
73.150 Ft
bruttó:
92.901 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
      25.        
1
nap
57.000 Ft
bruttó:
72.390 Ft
54.150 Ft
bruttó:
68.771 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
      25.        
2
nap
107.000 Ft
bruttó:
135.890 Ft
101.650 Ft
bruttó:
129.096 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
        4.      
2
nap
77.000 Ft
bruttó:
97.790 Ft
73.150 Ft
bruttó:
92.901 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
     15.        
10
nap
289.000 Ft
bruttó:
367.030 Ft
274.550 Ft
bruttó:
348.679 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
     15.        
8
nap
277.000 Ft
bruttó:
351.790 Ft
263.150 Ft
bruttó:
334.201 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
  14.            
1
nap
47.000 Ft
bruttó:
59.690 Ft
47.000 Ft
bruttó:
59.690 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
     4.         
2
nap
77.000 Ft
bruttó:
97.790 Ft
73.150 Ft
bruttó:
92.901 Ft
KépzésáprmájjúnjúlaugszeptoktnovdecjanfebrmárcáprmájjúnHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
A képzések korai, kedvezményes ár határidejének és a pontos dátumok megjelenítéséhez vigye az egér mutatóját a dátumra.
A kedvezményes ár és a határideje a jelentkezési lapon is megtalálható.

Tréner képzés

A tréner technikák közül sok olyan ismeret megtanulható, melyek azon kívül, hogy az Ön javát is szolgálják, másoknak is átadhatók. Képzésünkön, elsajátíthat olyan módszereket, amivel mint tréner képes lesz kollégáinak, beosztottjainak, partnereinek eddig csak külsős trénerek által átadhatónak hitt tudást továbbítani!

Pressure tréning

A különösen stressz-terhelt foglalkozásokat űzőknek nagy szükségük van arra, hogy a stressz-kezelési technikákat sajátítsanak el, abból a célból, hogy kivédjék a folyamatosan fennálló magas stressz-szint megbetegítő hatását.
A másik probléma amivel rendszeresen szembekerülnek a magas teljesítmény követelmények között dolgozók, az, hogy a magas feszültségszint debilizáló szorongást eredményezhet, ami a munkahelyi teljesítmény romlásában is megmutatkozik.

Vezetőképző tréning

Kis- és közép-vállalkozások, nagyobb cégek vezetőinek, ill. leendő vezetőinek egyaránt ajánljuk a képzést. Vezetőnek lenni nem könnyű dolog. Szükség van egy alapos felkészítésre, ahhoz, hogy jól csináljuk. Ez az új, naprakész ismereteket átadó felkészítés még akkor is hasznos, ha valaki hosszú idő óta van a vezetői pályán.

Csapatépítő tréning

Kis-és közép-vállalkozásoknak, nagyobb cégeken belüli munkacsoportoknak ajánljuk a tréningünket. Amennyiben úgy érzik, hogy az emberek egyéni kvalitása nem összeadódik, vagy megsokszorozódik az együtt dolgozás során, ha úgy tűnik még többet is ki lehetne hozni az emberekből lojalitásban, lelkesedésben, teljesítésben, itt a helyük! Ha intrikus, furkálódós, rosszindulattal-teli munkahelyi légkör mérgezi a mindennapokat, lehet, hogy éppen erre - a tréningen megtapasztalt összetartozás-élményre lenne szükségük a kilábaláshoz!

Konfliktuskezelési tréning

Kis-és közép-vállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget. A munkahelyi konfliktusok nem megflelő kezelése nemcsak a munkahelyi légkört mérgezi, hanem az emberek munkateljesítményét is rontja, csökkenti a lojalitást a céghez és ezzel növeli a fluktuáció esélyét.

Stresszkezelési tréning

Kis-és közép-vállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget. Vannak olyan munkahelyek, amelyek az átlagnál stresszesebbek, a munka jellege, a munkakörülmények, vagy a munkahelyi légkör folytán. Amellett, hogy ezek javítását megcélozzuk, a munkatársakat is felvértezhetjük arra, hogy jobban bírják, könnyebben megoldják egyénileg a problémákat.

Kiégés elleni tréning

Olyan kis-és közép-vállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget, ahol hosszútávon nagy kihívások elé vannak állítva a munkatársak.

Professzionális kommunikáció - pedagógusoknak

Azokban az iskolákban dolgozó tanároknak ajánljuk ezt a tréninget, ahol a tanárok különösen nehéz lelki terhelésnek vannak kitéve, a gyerekek fokozódó agresszív viselkedése, fegyelmezetlen iskolai magatartása következtében. A tréningen kapott tudásbeli és lelki muníció "életmentő" lehet az elkeseredett tanárok számára.

Munkahelyi bizalomépítés

Olyan kis-és közép-vállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget, ahol átszervezés, vagy leépítés, vagy profilváltás miatt jelentősen megrendült a dolgozók biztonságérzete és cégbe vetett bizalma. A cégeken belül is elsősorban munkahelyi vezetőknek, HR-es, személyzetis munkatársaknak ajánljuk a képzést.

Boldogság tréning

A tréning fő célja az, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, fokozzuk a mindennapi jól-létünket. A tréning során ennek érdekében felidézzük gyerekkori örömeinket, gazdagítjuk mindennapi örömforrásaink repertoárját, újra felelevenítjük, újraépítjük gyerekkori örömátélő képességünket.

Ügyfélkezelési tréning

A képzést a közigazgatásban dolgozó ügyfélszolgálati munkatársaknak ajánljuk, de bármilyen kis-és közép-és nagy-vállalat ügyfélszolgálati munkatársainak is a hasznára válhat.

Vezetői kohézió erősítő tréning

Kis- és közép-vállalkozások, nagyobb cégek vezetői gárdájának ajánljuk ezt a tréninget, abban a reményben, hogy sikerül megtapasztaltatni a vezetőkkel az együttműködés áldásos hatásait, az összetartozás ízét.

Érzékenyítő tréning segítő-foglalkozásúaknak

Ajánljuk ezt a képzést minden segítő foglalkozású szakembernek, azért, hogy ők sem maradjanak egyedül a magánéleti és szakmai problémáikkal, legyen hol, kivel, hogyan kibeszélni, feldolgozni azokat.

Hatékony kommunikáció

Ajánljuk a képzést mindazoknak, akik szeretnék kapcsolataikat hatékonyabban működtetni. Ehhez szükség van kapcsolati, és kommunikációs mintáink felderítésére, és tudatosítására, majd az új kommunikációs technikák elsajátítására és begyakorlására.

Munkahelyi játszmák

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik úgy érzik, hogy időnként érthetetlen kudarcokat szenvednek, akiknek sokszor az a benyomásuk, hogy valami rossz dolog már többedszerre történik meg velük.

Családi játszmák

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akiknek sokszor az a benyomásuk, hogy valami rossz dolog már többedszerre történik meg velük. Akik életében újra és újra visszatérnek bizonyos fajta szereplők, mintha nem tudnának tanulni a kudarcaikból.

Vezető lettem! Menedzser képzés

A legtöbb cég a költséges, hosszadalmas, fejvadász cégeken keresztül történő vezető keresés helyett inkább cégen belül, ismert, már bizonyított munkatársak kinevezésével oldja meg a megüresedett, vagy újonnan létrejött pozíciók betöltését.

Üzleti kreatív kommunikáció és írás

Ajánljuk menedzsereknek, akik cégüknél vagy más cégeknek prezentációkat előadásokat beszámolókat tartanak , akik termékeikről szolgáltatásaikról akarnak publikálni, PR cikket írni, vagy csak el akarnak térni a megszokott, lejáratott sablonoktól, amikor a termékeiket, szolgáltatásaikat akarják bemutatni.

Értékesítési tréning - Értékesítési ismeretek

Ha irreális célokat tűzöl magad elé, gyakran kapsz visszautasítást, így elvesztheted értékesítési motivációdat. Ha csak küldöd az ajánlatokat, és vársz a visszajelzésre, attól még nem lesz több pénz a bukszádban. Ha nem tudsz megfelelően reagálni egy panaszra, akkor azzal ügyfelet, üzletet és pénzt veszítesz.

Retorika nőknek képzés

Képzésünkön szeretnénk megismertetni Önt saját kommunikációjának erős és gyenge pontjaival. Számos szimulációs gyakorlattal próbálhatja ki az eddig rejtett képességeit. Teljesen természetesen tud majd figyelmet felkelteni, azt megtartani, azt mondani amit akar, ha kell akkor NEM-et is!

Grafológiai tréning (Írás-kép és kommunikáció)

A kézírás, a grafikum olyan egyedi megnyilvánulás, amely a jelképek nyelvén beszél – és érdemes is megtudni, miről… Hiszen minél több szimbólumot vagyunk képesek megfejteni szűkebb-tágabb környezetünkben, annál több információ áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy helyes döntéseket hozzunk. Minél inkább tudatában vagyunk annak, hogy hogyan „működünk”, annál célszerűbbé válhat a viselkedésünk. Kurzusunk mindehhez az íráskép, a grafikum vizsgálatán és értelmezésén keresztül közelít, segítséget nyújtva az eredményesebb pályaépítéshez és a mindennapok harmonikusabb megéléséhez.

Facebook marketing képzés

A Facebook a legnagyobb közösségi hálózat a világon, aminek ma már több mint 4 millió magyar felhasználója van. Szinte nincs olyan vállalkozás, melynek célközönsége ne lenne megszólítható ezen a médián keresztül. Azonban ahhoz, hogy ebből a hatalmas piactérből profitálhassunk, és a lájkokat, megosztásokat, kommenteket ügyfelekké változtathassuk, a tudatos közösségimédia-stratégia és az eszköz alapos ismerete szükséges.

Prezentációs technikák képzés

A tréningen résztvevőknek megtanítjuk: megtervezni egy előadás szerkezetét a kor médiafogyasztási elvárásainak megfelelően, megkeresni egy megfelelő képi analógiát, megvalósítani egy modern prezentációt a PowerPoint és a Prezi.com eszközeivel.