Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Six Sigma, Lean


KépzésjúlaugszeptoktnovdecjanfebrmárcáprmájjúnjúlaugszeptHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
2. főre további 5 % kedvezmény.
   25.          
9
nap
347.000 Ft
bruttó:
440.690 Ft
329.650 Ft
bruttó:
418.656 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
   25.          
7
nap
277.000 Ft
bruttó:
351.790 Ft
263.150 Ft
bruttó:
334.201 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
   25.           
4
nap
187.000 Ft
bruttó:
237.490 Ft
177.650 Ft
bruttó:
225.616 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
   18.        
9
nap
357.000 Ft
bruttó:
453.390 Ft
339.150 Ft
bruttó:
430.721 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
12.            
7
nap
257.000 Ft
bruttó:
326.390 Ft
244.150 Ft
bruttó:
310.071 Ft
  16.         
2. főre további 0 % kedvezmény.
1.              
1
nap
35.000 Ft
bruttó:
44.450 Ft
35.000 Ft
bruttó:
44.450 Ft
 6.             
  24.            
     3.         
      28.        
    19.          
    4.          
   27.           
KépzésjúlaugszeptoktnovdecjanfebrmárcáprmájjúnjúlaugszeptHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
A képzések korai, kedvezményes ár határidejének és a pontos dátumok megjelenítéséhez vigye az egér mutatóját a dátumra.
A kedvezményes ár és a határideje a jelentkezési lapon is megtalálható.

Lean folyamatfejlesztés Folyamatgazdák részére

A folyamatok hatékony működtetése többes feladatot jelent: a folyamatok szabályozottá tételét, a szabályozásnak megfelelő üzemszerű működtetését és folyamatos fejlesztését. A folyamatok bonyolultabbá válásával a vállalatok egyre nagyobb hányadánál igényként jelent meg önálló munkakörök kialakítása a folyamat szabályozására és a folyamatos fejlesztési feladatok végzésére. Így jöttek létre a „Folyamatgazdai rendszerek”, idegen elnevezéssel a vállalatok Standard Operating Procedure (SOP) területei. A SOP terület feladatainak módszertani készlete a Lean és a Six szigma módszerek köréből áll össze. Jelen képzési program a hazai vállalatok folyamat szervezettségi szintjének figyelembevételével készült, a szabályozottság vizsgálatára, az idő- és költségveszteségek mérséklésére, a hiba- és okfeltárása, megoldási lehetőségek értékelésére ad módszereket.

LEAN KAIZEN MASTER KÉPZÉS

Képzésünket olyan jövendőbeli szakembereknek szánjuk, akik a Lean/Kaizen metódusát, praktikáit, alkalmazási módszereit az alapoktól egészen a professzionális szintig szeretnék elsajátítani. A tanfolyam 9 napja alatt számos gyakorlatot, játékot, példát, éles szituációt próbálnak ki a résztvevők, továbbá workshoppal és gyári környezetben tett kirándulással segítjük az ismeretek elmélyítését.

Lean / Kaizen Office képzés

A Lean Management filozófia és rendszer elemeinek és előnyeinek megismertetése a résztvevőkkel. A Lean Management bevezetésével kapcsolatos feltételek és feladatok áttekintése. A Lean Management bevezetésének elméleti előkészítése a szervezet támogató és irányítási folyamataiban dolgozó vezetők bevonásával.

Lean Manager Classic képzés

Képzésünk elsősorban azon termelési vezetők, minőségügyi vezetők és logisztikai vezetők számára hasznos, akik a Lean módszer alkalmazásával szeretnék racionalizálni a gyártást, illetve az ahhoz kapcsolódó folyamatok összességét. Célunk, hogy a résztvevők megismerjék a hatékonyságnövelés és a veszteségcsökkentés lehetőségeit, és ezt a gyártás és a logisztika területén kamatoztatni tudják.

LEAN MODULÁRIS CSOMAGÖSSZEÁLLÍTÓ

Ezen az oldalon megtalálja a Lean/Kaizen képzésünk tematikájának összes modulját, melyek közül Ön tetszés szerint választhat és állíthatja össze magának saját tanfolyamát. Mi itt három modul választásának lehetőségét adjuk meg, de igény szerint, kollégánkkal történő egyeztetést követően ezt lehet bővíteni.

Six Sigma Green Belt training

Participants in the training will learn about the potential of TQM as a management system, will gain practical skills in the application of the 6 Sigma methodology and will be able to independently manage 6 Sigma projects at their company. They’ll come to know specific examples and case studies for the application of 6 Sigma from American and Hungarian companies. Participants will acquire the knowledge and skills needed to fulfill the role of Green Belt of the Six Sigma movement, and obtain practicable knowledge to implement 6 Sigma projects.

Six Sigma Fekete öves képzés

A program célja a Six Sigma green belt képzésen megszerzett ismeretek elmélyítése. A green belt képzésben számos módszertan és technika ismerete fontos, ugyanakkor nem feltétel az ezek mögötti komplex matematikai-statisztikai törvények mélyreható tudása. Ezen a tanfolyamon a résztvevők nagyon alapos háttérismereteket kapnak, hogy bármilyen technológiai vagy folyamatbeli probléma esetén önállóan legyenek képesek meghatározni az adott probléma elemzéséhez leginkább alkalmas módszertant - akár több, egymást kiegészítő technikát, vagy eszközt is -, majd az eredményeket helyesen értelmezve gyorsan tudjanak dönteni a beavatkozás szükséges módjáról és mértékéről.

Six Sigma Zöld öves képzés

A tréning résztvevői megismerik a TQM-ben, mint menedzsmentrendszerben rejlő lehetőségeket, gyakorlati jártasságra tesznek szert a 6 Sigma módszertan alkalmazásában, és képesek lesznek önállóan 6 Sigma projekteket vezetni a vállalatuknál. Konkrét példákat, esettanulmányokat ismernek meg a 6 Sigma alkalmazására, amerikai és magyar vállalatoktól. A résztvevők a képzés során elsajátítják a Six Sigma mozgalom Green Belt (zöld öves) szerepének betöltéséhez szükséges ismereteket és készségeket, alkalmazható tudást szereznek 6 Sigma (Six Sigma) projektek megvalósítására.

Vizuális menedzsment

A vizuális menedzsment olyan termelésirányító eszköz, melynek bevezetésével, és használatával könnyen felismerhetővé válnak a termelési, vagy az irodai folyamatokban rejlő problémák, veszteségek. Segítségével pontos információk nyerhetők a folyamat állapotáról.