Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

GDPR közszolgáltatóknak - Közszolgáltatók adatkezelése - Online élőben is elérhető!

Rövid leírás:

A fogyasztóvédelmi törvény pontos meghatározást ad arra, hogy mely szolgáltatók végeznek közszolgáltatást, így ide tartozik a víziközmű-szolgáltatás, távhőszolgáltatás, települési szilárd és folyékony hulladék rendszeres begyűjtésére, gyűjtésére, elszállítására és elhelyezésére irányuló szolgáltatás, elektronikus hírközlési szolgáltatás, postai szolgáltatás, villamos energia egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználó részére villamosenergia-vásárlási szerződés vagy hálózathasználati szerződés alapján nyújtandó szolgáltatás, valamint földgáz egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználó részére földgáz-kereskedelmi szerződés vagy elosztóhálózat-használati szerződés alapján nyújtandó szolgáltatás. A közszolgáltatók ágazati jogszabályok alapján meghatározott adatokat kezelhetnek, ezen adatok mellett azonban nagyon sok esetben szükséges a hozzájáruláson alapuló adatkezelés, érdekmérlegelés, illetve a polgári nemperes eljárások során számos olyan adatkezelés történik, amely fokozott adatvédelmi és adatbiztonsági tudást igényel. A közszolgáltatói adatkezeléssel kapcsolatban a tanfolyam a mindennapi adatkezeléseket tárgyalja, kezdve az ügyfélszolgálati adatkezeléstől, egészen a közszolgáltatási szerződés megszűnéséig, figyelemmel a 2019. és 2020. év elején megjelent jogszabályváltozásokra.


Rólunk mondták:

„Az EUZERT Kft. a korábbi fogyasztóvédelmi referensi képzéshez hasonlóan ismételten hozta a tőle megszokott, magas színvonalú képzés szervezését.” Radovics-Pajer Lívia (NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.)

„Színvonalas volt, hiteles, tapasztalt oktatókkal. Interaktív, kiváló technikai felkészültség mellett." Tünde (Közműszolgáltató)

„Az előadók abszolút felkészültek, többet kaptam, mint amit előzetesen vártam! Kellemesen csalódtam!" Simon György (Kapos Holding Zrt.)

Még több referenciáért kattintson IDE.

Előadók:

Dr. K. András - adatvédelmi szakjogász

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

GDPR közszolgáltatóknak - Online élőben is elérhető!

Ideje: 2021.07.22-23.
Ára: 117 .000 Ft + ÁFA (bruttó 148.590 Ft)
Kedvezményes ár április 22-ig: 111.150 Ft + ÁFA
Ideje: 2021.11.04-05.
Ára: 117 .000 Ft + ÁFA (bruttó 148.590 Ft)
Kedvezményes ár szeptember 4-ig: 111.150 Ft + ÁFA

Adja meg a létszámot és kattintson a "Megrendelem" gombra!

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk