Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

GDPR önkormányzatoknak - Online élőben is elérhető!

Rövid leírás:

Személyes adatok kezelését az önkormányzatok részére csak törvény vagy helyi önkormányzati rendelet írhat elő. A helyi önkormányzatok részére a jogszabályok az adatkezelés mellett, az adatok megfelelő irattározását, irattári terv készítését is előírják. Ezen felül az önkormányzatoknak adatbiztonsági szabályzattal is kell rendelkezniük. A tanfolyam célja, hogy az önkormányzati dolgozók mindennapi munkájukhoz nélkülözhetetlen segítséget kapjanak, figyelemmel arra, hogy számos különleges adat kezelésére is sor kerül, például szociális területen. A képzésen a 2019. és 2020. év elején megjelent jogszabályváltozások részletes elemzése, gyakorlati feladatok megoldása hasznos segítséget nyújt ahhoz, hogy az eddigi adatkezelői gyakorlat naprakész legyen.


Rólunk mondták:

„Az oktatók remek előadásmódja könnyen befogadhatóvá tette az egyébként nagyobb mennyiségű, szárazabb tananyagot. Kérdéseinkre mindig szívesen adtak szakszerű, gyakorlatias választ." dr. Nagy Nikolett (Nádudvari Polgármesteri Hivatal)

„Gratulálok a képzéshez! Színvonalas, érthető előadások, jól felkészült, kiváló előadók. Pozitívum még, hogy bármikor lehetett kérdezni és mindenre kiterjedő választ kaptunk. A szervezés is hibátlan. Köszönöm, hogy részt vehettem!" Némethné Berki Veronika (Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal)

„Jól összeállított tematika, érdekes előadások, nem lehetett unatkozni" Bartók Judit (Ostoros Községi Önkormányzat)

„Viszonylag új, a hazai jogszabályokkal még nem koherens adatvédelmi szabályokból átfogó képet nyújtott." dr. Ónadi János (Debreceni Közterület Felügyelet)

„Magasan képzett szakemberek nyújtották az általam elvárt szintű képzést, melyet példákon keresztül is jól prezentáltak." Szimicakiszné Barta Dea (Debreceni Művelődési Központ)

„Profi körülmények és oktatás, közérthetően." Török András (Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt.)

Még több referenciáért kattintson IDE.

Előadók:

Dr. K. András - adatvédelmi szakjogász

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

GDPR önkormányzatoknak - Online élőben is elérhető!

Ideje: 2021.07.28-29.
Ára: 117 .000 Ft + ÁFA (bruttó 148.590 Ft)
Kedvezményes ár április 28-ig: 111.150 Ft + ÁFA
Ideje: 2021.10.20-21.
Ára: 117 .000 Ft + ÁFA (bruttó 148.590 Ft)
Kedvezményes ár augusztus 20-ig: 111.150 Ft + ÁFA

Adja meg a létszámot és kattintson a "Megrendelem" gombra!

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk