Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Fogyasztóvédelmi referens aktualizáló képzés - Online élő!

A tanfolyam célja:

Képzésünk az elmúlt évek törvényváltozásait követi nyomon. Minden szakirányból a legaktuálisabb ismeretanyagot adjuk át. Ha már volt hallgatónk, 50% kedvezményt kap erre a képzésünkre. A szeminárium a hallgatóink által ismert élő, online felületen is elérhető.

Rólunk mondták:

"Minden az előzetes egyeztetés szerint történt, a kiváló szervezésnek köszönhetően sikeresen levizsgáztak a munkatársaink." Fehér András (HÁDA-1 Kft.)

"Felkészült oktatók, rugalmas és tájékozott ügyfélszolgálat, precíz, kidolgozott oktatási tematika jellemzi az Euzert Kft-t. Ajánlom." Róka László (FESZ - Gyógyászati Segédeszköz Forgalmazó Vállalkozások országos hatáskörű képviseleti társasága)

"Maximálisan felkészítettek a vizsgára és ezáltal a munkámban a maximumot tudom nyújtani." Szekrényesi Zoltán (Hervis Sport- és Divatkereskedelmi Kft.)

"Profi oktatók, felkészült műszaki támogatással." Vári Zsuzsanna (C&A Mode Kft.)

"Köszönöm az érthető, érdekes oktatást és az oktatók szakmai felkészültségét. Élmény volt." Csupor-Cservenák Szandra (Hervis Sport- és Divatkereskedelmi Kft.)

"Köszönöm a támogató, segítő hozzáállást és a rugalmasságot." Varga Szilvia (Hervis Sport- és Divatkereskedelmi Kft.)

"Korrekt, rugalmas, segítőkész csapat, szakmailag kifogástalan előadók." Földesi Gyula (Alfa-Nova Kft.)

"Kötelező képzés volt, de örömmel fogok rá emlékezni. Kiváló oktatók, sok érdekes példa, rugalmas szervezés, segítőkész, barátságos munkatársak. Köszönet érte. Jó szívvel ajánlom bárkinek." Tóth Zsófia (DRV Zrt.)

"Az Euzert munkatársaitól az oktatás során maximálisan megkaptunk minden emberi és tárgyi feltételt." Szegletné Nagy Éva (DRV Zrt.)

"Rugalmas, szakszerű volt, konstruktív feladat megoldásokkal csoport szinten." Barvan Miklós (Barvan 99 Bt. / KIKA Lakberendezési Kft.)

"Elégedett vagyok, féltem az on-line oktatástól, de nagyon pozitív csalódás volt számomra. Korrekt, megbízható cég, csak ajánlani tudom." Kovácsné Kiss Eszter (Kapos Holding Zrt.)

"Rugalmasan oldották meg a vidéki oktatást. Az oktatók személye nagyon pozitívan ösztönözte a hallgatókat, sokat köszönhetünk nekik." Vajda Gyuláné (Tapolcai Városgazdálkodási Kft.)

"Az oktatók a csoportot megismerve, a csoport felkészültségéhez, habitusához alkalmazkodva, számunkra legjobban érthető formában adták le az anyagot. Köszönet érte!" File Lilla (Bakonykarszt Zrt.)

"Az EUZERT KFT. rászolgált és megdolgozott a helyéért és a nevéért!" Szabó Attila (Szalka-Víz Kft.)

"Kedves Kollégák! Ajánlani tudom Nektek az EUZERT képzését, rugalmas, segítőkész, jó szervezés." Gáspárné Pintye Kata (ERV Zrt.)

"Az előadók nagyon felkészülten, lelkiismeretesen tartották az előadást. Sok rész izalmas volt mint fogyasztó is." név nélkül

"A helyszínválasztás, a hallgatókhoz való hozzáállás példaértékű." név nélkül

"Megfelelő oktatócsapat, színvonalas képzés!" Chován Péter (Nógrád Volán Zrt.)

"Az oktatás, tanfolyam színvonalas, hasznos volt. Magánszemélyként is rengeteg hasznos, hasznosítható információval látott el." Hadobásné Horváth Mónika (Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.)

"A tanfolyam szervezésével, az oktatók hozzáállásával, tudásával teljes mértékig elégedett vagyok." Györkiné Tóth Ágnes (.A.S.A. Magyarország Kft.)

"Az oktatók szakmai felkészültsége kiváló, az előadások többsége élvezetes, követhető. Rendkívül hasznos képzés." Pappné Gerhard Anikó (Szegedi Hőszolgáltató Kft.)

"Az órák színesek, élvezetesek és tanulságosak voltak." Márton Veronika (Media Markt)

"Általában magasszintű, gyakorlatias volt az oktatás, jól felkészült tanárokkal." név nélkül

Még több referenciáért kattintson IDE.

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek
Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés és felvilágosítás:

tel: (1) 413-0904 / (1) 413-0905
fax: (1) 445 0152
cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36/A.
e-mail: info@euzert.hu
A képzés az EUZERT Uniós Továbbképző Kft. szervezésében indul

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk