Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

ONLINE PowerPoint tanfolyam

(Prezentáljon felsőfokon PowerPoint segítségével)

Miért használjon prezentációt előadásainál?

Nagyságrendekkel színvonalasabb beszámolókat készíthet el, ha azt megfelelő technikai háttérrel támogatja. Nincs már szüksége azonban diavetítőre, nem kell fóliákkal bajlódnia – használhat prezentáció-készítő szoftvereket, melyek egyszerűségüknek köszönhetően zseniális, és igen hatékony programok. Közülük még továbbra is az egyik legismertebb a Microsoft Office© csomaghoz tartozó PowerPoint, melynek a 2013 verzióját mutatom be.

Biztos vagyok benne, hogy már nagyon sokan kipróbálták ezt a programot, de igazán színvonalas bemutatókat kevesen tudnak készíteni. Játéknak tekintik, amivel néhány kattintás után egy szöveg kiírható a falra. A másik kategória pedig szerelmes a programba, és minden egyes animáció-funkciót be szeretne mutatni egyetlen előadáson. A profi előadások azonban iszonyatosan egyszerű felépítésűek, egyetlen céljuk: az előadó támogatása, és a megértés elősegítése.

Van még egy nagy tévhit, miszerint a prezentációra felírjuk előadásunk szövegét, majd azt felolvassuk (találkoztam ilyennel abban az időben, mikor megpróbálkoztam az egyetem elvégzésével). Katasztrófa, és nagyon lehangoló.

Képzelje el, hogy a közönsége megtiszteli a figyelmével, és eljön, hogy halljon öntől néhány értékes gondolatot, egy szuper előadást, erre ön kiír mindent a diáira, és jobb esetben felolvassa, rosszabb esetben vár, míg a közönség lejegyzeteli, amit olvas.

Prezentációval támogatott előadások lényegesen más ritmust kívánnak meg, illetve nagyobb odafigyelést. Bár próbálok minél több hasznos tippet átadni az előadás lebonyolításával kapcsolatban is, ez a tanfolyam a prezentáció elkészítésére szolgáló program használatát hivatott ismertetni.

Nem csupán előadásokra készíthet bemutatókat – akár reklámcélra is, amolyan képújság formájában – az ECDL feladatok java része pont ilyen bemutatókat tartalmaz, de mi ennél azért komolyabban igyekszünk foglalkozni a témával. Az ECDL feladatok arra viszont tökéletesen megfelelnek, hogy a technikai lehetőségeket elsajátíthassa.


Tanulja meg a prezentációk készítését a tanfolyam és a magántanár előnyeinek ötvözésével, egyedülálló online interaktív oktatási rendszerünk segítségével.

Az ECDL tematikát követve a tanfolyam vázlatos tartalma a következő:

A tanfolyam a prezentációkészítéshez szükséges valamennyi ismeretet tartalmazza. Megtanít prezentációt létrehozni, formázni, módosítani, illetve szövegeket, képeket, rajzokat és diagramokat mozgatni vagy másolni egy prezentáción belül, vagy akár több prezentáció között. Az elkészült prezentáció egyes elemein (képeken, diagramokon, rajzokon stb.) alapvető műveletek elvégzését, valamint különféle vetítési/animálási effektusok alkalmazását is ismerteti.

 • Az alkalmazás használata
 • Első lépések a prezentáció-készítésben
 • A prezentációkészítő szoftver megnyitása és bezárása.
 • Egy, ill. több prezentáció megnyitása.
 • Új prezentáció létrehozása (az alapértelmezés szerinti sablon alapján).
 • A prezentáció elmentése a meghajtó meghatározott helyére
 • A prezentáció elmentése más néven.
 • A prezentáció elmentése más fájlformátumban, például: RTF (Rich Text Format), sablon, kép fájlformátum, más szoftver vagy más verziószám formátumában.
 • Váltás megnyitott prezentációk között.
 • A prezentáció bezárása.
 • A beállítások módosítása
 • A kicsinyítés/nagyítás (zoom) használata.
 • A beépített eszköztárak elrejtése és megjelenítése.
 • Az alkalmazás alapbeállításainak módosítása: felhasználónév, a prezentációk megnyitásához és elmentéséhez használt alapértelmezett könyvtár/mappa.

Előadó:

Balogh Attila, profi webszerkesztő, programozó
Mérnök informatikus diplomája megszerzése után immár 7 éve egy szakközépiskolában tanít informatikát. 5 éve foglalkozik online képzési lehetőségekkel. Szintén 5 éve foglalkozik komolyabban weboldalak készítésével Az iskolai tanítás mellett számos ECDL és szoftverüzemeltető képzést vezetett le.

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk