Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Tanfolyami jelentkezés lemondásának következményei

A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyami díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.

Részvételi feltételek

  • Képzéseinkre jelentkezni írásban, a képzés kezdete előtt a maximális csoportlétszám eléréséig lehet. A kitöltött jelentkezési lapot e-mailben és honlapunkon egyaránt elfogadjuk.
  • A képzés helyszínéről és időpontjáról a jelentkezést követően, de legkésőbb a képzés kezdete előtt egy héttel, tájékoztatót küldünk, valamint ezzel egyidejűleg a képzés díjszámláját a Megbízó részére elküldjük.
  • A képzés díját a Megbízó legkésőbb a számlán szereplő időpontig köteles átutalással rendezni. A bizonylaton kérjük feltüntetni a számla sorszámát.
  • A képzésen a Megbízó által megnevezett személyeknek folyamatosan, a képzés elejétől végéig, a megengedett hiányzások kivételével részt kell venni. A képzés során bármilyen okból kimaradt résztvevő a befizetett díj visszafizetésére igényt nem tarthat. Amennyiben a Résztvevő akadályoztatása miatt a képzésen nem tud részt venni, úgy lehetősége van részvételi jogát 12 hónapon belül a következő, azonos képzésre érvényesíteni.
  • A képzés díja magában foglalja a kiadott jegyzet díját, a vizsga díját, az oklevél kiállításának díját, a kávészünetek díját (mely költség közterheit a Megbízó viseli). A Megbízott szállás biztosításával abban az esetben foglalkozik, ha arra a Résztvevőtől írásos felkérést kap. Annak költségeinek megtérítéséről a Megbízónak kell gondoskodni.