Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Kiégés elleni tréning

A képzés célja:

A testileg, lelkileg kimerítő leterhelés, és a tökéletességre törekvő, ambiciózus munkatárs találkozása hosszútávon - a legbiztosabb recept a kiégés létrejöttéhez. Ha teljes lelkesedéssel és erőbedobással dolgozunk, de nincs alkalmunk pihenni, feltöltődni, a keletkezett feszültségeket levezetni, egyenes az utunk a kiégés felé. Ilyenkor erőforrásaink kiapadnak, motivációnk elhalványul, lendületünk megtörik. Fellép a megcsömörlés érzése. "Elegem van! Hagyjatok békén!"
A képzés célja, hogy segítsen a leterhelt munkatársaknak a saját teherbíró képességük tudatosításában, személyes leterheltségük felmérésében, és az egyéni probléma-kezelési és feltöltődési módszerek elsajátításában. Az egyéni kiégés elleni módszereken kívül, a képzés csoportos önsegítő eszközt is kíván adni a résztvevők kezébe, amely a feszültségek, kudarcok közös feldolgozásában lesz segítségükre, a tréning utáni időszakban is.

Kiknek ajánljuk?

Olyan kis-és középvállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget, ahol hosszútávon nagy kihívások elé vannak állítva a munkatársak.
Különösen fenyegeti a kiégés a munkatársakat az olyan munkakörökben, ahol emberekkel kell foglalkozni: vezetőként, ügyfélszolgálatosként, vagy a segítő foglalkozású munkakörökben kiváltképp. Sok megoldatlan konfliktus, személyes frusztráció, kibeszéletlen probléma tovább növeli a kiégés veszélyét. Ezért nagyon fontos ezekben a munkakörökben, hogy lehetőséget biztosítsunk egymásnak és magunknak a problémák feldolgozására.

Kapcsolódó képzések

Tematika

  • A "burn-out" okai, testi- lelki tünetei
  • Mennyire vagyok leterhelve? - objektív, mennyiségi és minőségi leterheltségünk tudatosítása
  • Saját szubjektív kimerültségünk felmérése - kérdőív segítségével
  • Mit kezdjünk a feladatainkkal, ha túlterheltek vagyunk?
  • Időgazdálkodás a feladatok sürgősségének és fontosságának jegyében
  • A szupervízió módszere a munkahelyi feszültségek feldolgozásában
  • Meghallgatási, segítségnyújtási technikák megtanulása
  • Önsegítő szupervíziós csoport létrehozása, működésének beindítása

Tréner

Dr. Füzesi Györgyi

1986 és 1995 között egyetemi tanársegéd a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen, ahol szociológiát és pszichológiát oktatott valamint kommunikációs és önismereti tréningeket tartott.
1995-től a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Főiskolán óraadóként szociológia, pszichológia és kommunikáció tárgyakat oktat és kommunikációs tréningeket tart.
1995-től Pszichológus tréner. Kommunikációs-, önismereti-, személyiségfejlesztő-, önszervezési-, csapatépítő - tréningeket tart és egyéni pszichológiai tanácsadással is foglalkozik saját cégén belül.
2003-tól a Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ óraadó trénere.

1995 óta az általa tartott inhouse és nyílt tréningeken már több 100 résztvevő volt számos cégtől.
Nevéhez fűződik egy pszichológiai társasjáték elkészítése is.
Az Euzert Kft. trénerképzésének programjának összeállításában jelentős szerepet vállalt.

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk

Kapcsolódó képzések