Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Konfliktuskezelési tréning

A képzés célja:

A konfliktusok természetes részei az életünknek, hiszen különbözőek vagyunk. Mások az érdekeink, értékeink, véleményünk, világlátásunk. Óhatatlan, hogy az eltérések időnként összeütközéseket szülnek. Nem az a kérdés, hogy lehet a konfliktusokat kiküszöbölni az életünkből, hanem, hogy meg tudjuk-e tanulni elfogadni őket, együtt élni velük és úgy megoldani a konfliktusainkat, hogy a mindennapi életben oly gyakori nyertes-vesztes megoldásmód helyett, a nyertes-nyertes megoldásmódot alkalmazzuk.

Kiknek ajánljuk?

Kis- és középvállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget. A munkahelyi konfliktusok nem megfelelő kezelése nemcsak a munkahelyi légkört mérgezi, hanem az emberek munkateljesítményét is rontja, csökkenti a lojalitást a céghez és ezzel növeli a fluktuáció esélyét.
Ha az önök cégénél elharapózott a terméketlen vita, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjenek azzal a vitakultúrával, ami nem egymás lenyomását, hanem a nézetek, vélemények szabad, termékeny cseréjét eredményezi.
Ha az érdekharcok rendre úgy dőlnek el, hogy a kárvallottak elégedetlensége lehúzza a munkakedvüket, itt az ideje, hogy megtanuljanak olyan konfliktuskezelési technikákat, amelyek mindenkit nyertessé tesznek!

Tematika

  • A konfliktus fogalma, okai, kialakulása. Milyen konfliktustípusok vannak?
  • Munkahelyi konfliktusaink pozitív és negatív hatásai
  • A konfliktus és a stressz
  • Konfliktuskezelési stratégiák. Melyik szituációban, melyik módszer hatékonyabb?
  • Milyen az én konfliktuskezelési stílusom?
  • Nyertes-nyertes konfliktusmegoldás hat lépése – a saját életünkben. A résztvevők egy munkahelyi esettanulmányon keresztül begyakorolják a konfliktusok kezelését.
  • Mi a különbség a vita és az eszmecsere között? Valódi vitatémákon gyakorolva kipróbáljuk és megéljük a különbséget
  • Egyéni fejlődési terv kidolgozása az erősségeink, gyengeségeink függvényében

Tréner

Dr. Füzesi Györgyi

1986 és 1995 között egyetemi tanársegéd a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen, ahol szociológiát és pszichológiát oktatott valamint kommunikációs és önismereti tréningeket tartott.
1995-től a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Főiskolán óraadóként szociológia, pszichológia és kommunikáció tárgyakat oktat és kommunikációs tréningeket tart.
1995-től Pszichológus tréner. Kommunikációs-, önismereti-, személyiségfejlesztő-, önszervezési-, csapatépítő - tréningeket tart és egyéni pszichológiai tanácsadással is foglalkozik saját cégén belül.
2003-tól a Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ óraadó trénere.

1995 óta az általa tartott inhouse és nyílt tréningeken már több 100 résztvevő volt számos cégtől.
Nevéhez fűződik egy pszichológiai társasjáték elkészítése is.
Az Euzert Kft. trénerképzésének programjának összeállításában jelentős szerepet vállalt.

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk