Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Minőségügyi és Autóipari képzések


KépzésoktnovdecjanfebrmárcáprmájjúnjúlaugszeptoktnovdecHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
2. főre további 5 % kedvezmény.
 18.             
4
nap
137.000 Ft
bruttó:
173.990 Ft
130.150 Ft
bruttó:
165.291 Ft
    3.          
2. főre további 5 % kedvezmény.
 18.             
5
nap
177.000 Ft
bruttó:
224.790 Ft
168.150 Ft
bruttó:
213.551 Ft
    3.          
2. főre további 5 % kedvezmény.
 19.             
2
nap
77.000 Ft
bruttó:
97.790 Ft
73.150 Ft
bruttó:
92.901 Ft
    4.          
2. főre további 5 % kedvezmény.
  2.            
2
nap
87.000 Ft
bruttó:
110.490 Ft
82.650 Ft
bruttó:
104.966 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
 19.             
2
nap
69.000 Ft
bruttó:
87.630 Ft
65.550 Ft
bruttó:
83.249 Ft
    4.          
2. főre további 5 % kedvezmény.
 18.             
2
nap
69.000 Ft
bruttó:
87.630 Ft
65.550 Ft
bruttó:
83.249 Ft
    3.          
2. főre további 0 % kedvezmény.
 19.             
1
nap
33.000 Ft
bruttó:
41.910 Ft
33.000 Ft
bruttó:
41.910 Ft
 22.             
 21.             
 20.             
 21.             
 22.             
    7.          
    6.          
    4.          
    5.          
    6.          
    7.          
2. főre további 5 % kedvezmény.
 19.             
2
nap
97.000 Ft
bruttó:
123.190 Ft
92.150 Ft
bruttó:
117.031 Ft
    4.          
KépzésoktnovdecjanfebrmárcáprmájjúnjúlaugszeptoktnovdecHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
A képzések korai, kedvezményes ár határidejének és a pontos dátumok megjelenítéséhez vigye az egér mutatóját a dátumra.
A kedvezményes ár és a határideje a jelentkezési lapon is megtalálható.

8D problémamegoldó technikák tréning

A résztvevők a tanfolyam elvégzésével legyenek képesek valamilyen hibás termék előfordulásakor azonnali elhárító intézkedés megtételére, különféle problémamegoldó módszerek alkalmazására, amellyel a probléma újra előfordulását meg tudják akadályozni.

AIAG-VDA FMEA - HIBAMÓD ÉS HIBAHATÁS ELEMZÉS

Az FMEA (Failure Mode and Effect Analysis = Hibamód- és hatáselemzés) nem más, mint egy szabályozott kockázatelemző technika, melyet elsősorban az autóiparban alkalmaznak, de szinte bármelyik termelő és szolgáltató folyamatra, termékre vagy egyéb kockázatkezelési területre alkalmazható.

APQP - A MINŐSÉGTERVEZÉS ALAPJAI

Minden autóipari cég mozgatórugója az új projektek elnyerése és azok sikeres bevezetése a szériagyártásba. Ehhez nyújt támpontot az APQP projektmenedzsment eszköz, amely az új termék bevezetésének egyes fázisaira meghatározza a szükséges tevékenységeket és outputokat a vevői elégedettség elérésének érdekében.

IATF 16949:2016 BELSŐ AUDITOR

A képzés abban kívánja támogatni az autóipari vállalatokat, hogy önmaguk képesek legyenek objektíven felmérni tevékenységük mennyire fedi az IATF 16949:2016-os szabvány követelményeit. Ezáltal képessé válnak belsőleg az egyes eltérések felfedezésére és azokra helyesbítő és javító intézkedések meghozatalára.

Integrált Belső Auditor képzés (MIR+KIR+MEBIR)

Végzőseink összehangolt információkat kapnak a környezetvédelem, a munkavédelem, és a minőségirányítási auditok koordinálásáról, a megszerzett végzettséggel integrált belső auditokat vezényelhetnek le.

Integrált Belső Auditor (MIR+KIR+MEBIR) + Vizsgáló és kalibráló laboratóriumi belső auditor képzés

Célunk, hogy a vizsgázók összehangolt információkkal rendelkezzenek a környezetvédelem, a munkavédelem, és a minőségirányítási auditok végrehajtásáról, a laboratóriumok minőségirányítási rendszeréről és annak akkreditálási eljárásának folyamatáról, valamint a tanfolyamon sikerrel résztvevők ún. integrált formában hajthassanak végre belső auditokat. Ennek megfelelően végzőseink a minőségügyi, munkavédelmi és a környezetvédelmi szabványpontok szerint végezhetnek belső auditokat a jövőben. Képzési ajánlatunk ezért tartalmazza mindhárom szabványrendszer szerinti audit bemutatását: szabványelemek, auditfelkészülés, ellenőrző listák, stb.; valamint a különböző auditálási technikákat.

IRCA Környezetirányítási vezető auditor képzés

A képzésen részvevők megszerzik a szükséges kompetenciákat környezetirányítási belső és/vagy külső auditok lebonyolítására, a dokumentációs rendszer átvizsgálására, a környezetközpontú kultúra terjesztésére, team-munka vezetésére, valamint kommunikációs problémák kezelésére.

IRCA Minőségirányítási Vezető Auditor képzés

A képzés elsődleges célja, hogy a résztvevők megszerezzék mindazokat az ismereteket, amelyek munkahelyük minőségügyi rendszerének auditálásához szükségesek. Tartalmazza azokat az alapvető ismereteket, amelyekkel képessé válnak belső, külső auditálási program készítésére, és az auditálási eljárás (megújítási, felülvizsgálat audit) lefolytatására az ISO 9001-es rendszerszabvány követelményeinek megfelelően.

ISO 50001:2012 Energetikai/Energiairányítási Rendszer belső auditor képzés

Az ISO 50001:2012-es szabvány szerint kialakított Energia irányítási rendszer működését rendszeresen felül kell vizsgálni. A rendszer működőképességének vizsgálatát a vállalat saját szakemberei, a vállalati auditorok a belső auditok keretében végzik az irányítási rendszer megbízott vezetőjével. Az Energia irányítási rendszer működésének független ellenőrzése során feltárt eltérések, e hiányosságok megszüntetése a rendszer hatékony működésének és továbbfejlesztésének alapját képezik és költség csökkentéshez vezet.

KIR - Környezetirányítási belső auditor képzés

A képzésen résztvevők ismereteket szereznek a környezetközpontú irányítás alapelveiről, a szabványról, a vevői megelégedettség elérésének lehetőségeiről, szükségességéről. Konkrét ismereteket szereznek az ISO 14001-es szabvány elemeiről, követelményeiről, a bevezetés menetéről, a dokumentációs rendszer felépítéséről.

Kulcs teljesítménymutatók (KPI = Key Performance Indicator) kialakítása és hatásosságuk mérése

A képzés azt mutatja be, hogyan lehet kulcs teljesítménymutatókat felállítani, amelyekkel valóban a szervezet olyan jellemzőit mérjük, amelyeknek valódi hatása van a szervezet sikerére, üzleti eredményére.

Logisztikai folyamatok kialakítása, fejlesztése, üzemeltetése autóipari beszállítók körében

A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek mindennapos tevékenységük során a logisztikai folyamatok kialakítását, fejlesztését és üzemeltetését az autóipar elvárásainak megfelelően biztosítani.

MEBIR Belső Auditor képzés (Az új MSZ ISO 45001:2018 szabvány szerint)

A tanfolyam célja olyan belső auditorok képzése, akik az MSZ ISO 45001:2018 szabvány szerinti munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszer működtetéséért lesznek felelősek. Ők tudják az ezen szabvány szerinti belső auditokat elvégezni.

MEBIR (IRCA) - Munkahelyi egészségvéd. és bizt. ir. vezető auditor képzés

A hallgató legyen képes a munkahelyi egészségvédelemmel kapcsolatos belső és/vagy külső auditok lebonyolítására, a dokumentációs rendszer átvizsgálására, a biztonság irányítási rendszer követelményeinek terjesztésére, team-munka vezetésére, kommunikációs problémák kezelésére. Harmadik fél által lebonyolított auditok teljesítésére való felkészítés.

Minőségfejlesztési technikák

A képzés során a résztvevők megismerkednek a minőségfejlesztés puha és kemény módszereivel, melyek mind a projektbevezetés, mind a széria sorozatgyártás során alkalmazhatóak. A cél ugyanaz: a vevői elégedettség fokozása és a veszteségek minimalizálása.

MIR - Minőségirányítási belső auditor képzés

Az ISO 9001:2015-ös szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszer működését rendszeresen felül kell vizsgálni. A rendszer működőképességének vizsgálatát a vállalat saját szakemberei, a vállalati auditorok a belső auditok keretében végzik a minőségirányítási megbízott irányításával. A minőségirányítási rendszer működésének független ellenőrzése, a beszállítók minőségirányítási felülvizsgálatának elvégzése során feltárt hibák, hiányosságok megszüntetése a rendszer hatékony működésének és továbbfejlesztésének alapját képezik.

Statisztikai folyamatszabályozás (SPC)

Tanfolyamunkat ajánljuk azon autóipari beszállító vállalatoknál dolgozó szakembereknek, akik a vállalatnál a folyamatok irányításával, azok értékelésével, fejlesztésével vannak megbízva: Operátorok, művezetők, mérnökök, és minőség- és termelésirányítási szakemberek.

Vizsgáló és Kalibráló Laboratóriumi belső auditor képzés

Azon tanúsított cégek, ahol laboratórium van ill. mérést végeznek, általában külsős, neves cég szakosított auditorát kérik fel egy belső audit elvégzésére. E cégek a jövőben megspórolhatják ezeket a kiadásokat, hiszen a résztvevők a tanfolyam elvégzését követően képesek lesznek saját laborjaik belső auditjának lefolytatására.