Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Minősített pályázatíró képzés - Online élőben is elérhető!

A képzés célja:

Az Új Széchenyi Terv pályázatainak elkészítésénél számos új tényezőt kell majd figyelembe venni. A beadott pályázatok útját figyelemmel fogják kísérni a végrehajtástól a pénzügyi elszámolásig. A minisztérium azt tervezi, hogy megszünteti a különböző közvetítői szervezeteket és egységes irányítás alá vonja a pályáztatást.

A válság hatásainak mérséklésére lényegesen nagyobb összegeket fordítanak majd a kis- és középvállalkozások támogatására, munkahelymegtartó és munkahelyteremtő beruházásokra.

Az Új Széchenyi Terv az alábbi prioritásokra fókuszál:

 1. A gazdasági növekedés támogatása, és a foglalkoztatás növelése
 2. Az ellátásbiztonság növelése, forrás-diverzifikáció
 3. Az importfüggőség csökkentése
 4. A megújuló energia előállításának és felhasználásának kiemelt ösztönzése
 5. Klímavédelem
 6. Atomenergia
 7. Az energetikáért felelős kormányzati intézményrendszer átalakítása

Szükség van továbbá az energiahatékonyság növelésére és energiaracionalizálásra. Ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk, az alábbiak megvalósítása elengedhetetlen:

 1. A fogyasztási cikkek energiahatékonyságának növelése
 2. A meglévő épületek energiahatékonyságának növelése, és alacsony energiafelhasználású új épületek építésének ösztönzése
 3. A közlekedés energiahatékonyságának növelése
 4. A kis– és középvállalkozások, valamint az energetikai szolgáltatók energiahatékonysági beruházásokra való ösztönzése, és az ezekhez szükséges források mellérendelése
 5. Az önkormányzatok energiahatékonyságának növelése
 6. Az energiatudatosság növelése társadalmi szinten

Tanfolyamunk ezen új prioritások szerint pályázható uniós források felhasználásához, az új irányelveknek megfelelő projektek összeállításához, pénzügyi tervezéséhez nyújt gyakorlati segítséget.

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők önállóan vállalkozhatnak a legkülönbözőbb EU-s pályázatok elkészítésére, felmérve, mely Európai Uniós program kínál számukra valós pályázati alternatívát. Tapasztalatok azt mutatják, hogy jelenleg Magyarországon kevés a sikeres projektek kidolgozására megfelelően felkészült szakember. Annak érdekében, hogy a hazai projektek közül minél több elnyerje a megcélzott támogatást, időben elkezdett, körültekintő és alapos felkészülésre van szükség.

A tanfolyamunk alatt résztvevőink aktuálisan kiírt, létező pályázatok megírásán keresztül sajátítják el a pályázatírás fortélyait. Ezek lehetnek az Önök által megpályázandó projektek is, melyeket a tanfolyam végén be is nyújthatnak.

Miben más a Mi tanfolyamunk?

Órára lebontva a legolcsóbb:
Sokan teszik fel ezt a kérdést nekünk jelentkezés előtt: miért drágább, mennyivel tud többet… stb. Ha a konzultációkat és a csoportmunkák óraszámát a kurzus óráihoz adjuk, közel 70 óra jön ki, melyet a kedvezményes (időben leadott jelentkezés esetén adott) tanfolyamdíjjal elosztva, óránként 3200.- Ft –ot kapunk. Ez összehasonlítva a konkurencia díjaival lényegesen alacsonyabb.

Mindenre részletesen kitérő tematika:
Tapasztalatunk és a „más” szervezőktől hozzánk betérő képzésben résztvevők véleménye alapján biztosan állítjuk, hogy a pályázatírást a téma összetettsége (pénzügy, projektmenedzsment, LKM, SWOT… stb.) miatt nem lehet pár napos kurzuson elsajátítani.

A legtöbb referencia:
Referenciáink egyöntetűen igazolják, hogy jó úton haladunk. A nálunk végzett pályázatírók által elnyert milliárdok pedig számszerűsítik metódusunk sikerét.

Állandóan frissített tananyag:
Képzésünkön a pályázatkészítés menetét, módszertanát tanítjuk meg résztvevőinknek. Nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatokra, számos példával, mintapályázattal, esettanulmánnyal segítjük a pályázatkészítés fortélyainak elsajátítását. A tematikát folyamatosan frissítjük, így ezen a képzésen már többek között a Széchenyi 2020 irányelveit, útmutatásait, új lehetőségeit ismerik meg képzésben résztvevőink.

65 tanóra + coaching:
Nem 3 hétvégén összesen 18 órában oktatjuk, hanem 1 hónap alatt, 65 tanórában, + 10-20 tanóra konzultáció és coaching.

A gyakorlatokon van a hangsúly:
Nem csak a kiírásokról, kitöltő programokról, és az uniós programokról beszélünk általánosságban, hanem mindent a gyakorlatban sajátítanak el hallgatóink, ami igazán kell ahhoz, hogy valakiből pályázatíró váljon.

Saját pályázat készül, bírálattal:
A vizsgán nem csak egy tesztet kell kitölteni, hanem a tanfolyam alatt elkészített konkrét pályázatot kell prezentálni, amit a vizsgabizottság elbírál, és tanácsokkal segíti annak tökéletesítését.

Előbb-utóbb mindenki hozzánk jön:
Számos hallgatónk rövid "intenzív", olcsó tanfolyam után nálunk köt ki, mivel rájön arra, hogy a pályázatírást és a hozzátartozó projektmenedzsmentet és üzlet tervezést nem lehet egy 20 órás tanfolyamon elsajátítani.

3 az egyben:
Ne tévessze meg máshol az olcsó ár, mert nálunk a képzés után nem kell további képzéseket elvégezni, azért, hogy ténylegesen elkezdhesse a pályázatírást.

Referenciák:
Továbbá, ha fent a Vélemények menüpontra kattint és elolvassa volt képzésben résztvevőink ajánlását, az Ön számára is egyértelművé válik, hogy ez az ország egyik legtöbbet ajánlott tanfolyama.

Rólunk mondták:

"Javaslom mindenkinek, az oktató gárda kitűnő, az oktatási körülmények kiválóak, sok hasznosat tudtam meg." Rácz Csaba (Városi Egészségügyi Központ, Gyál; Minősített Pályázatíró képzés)

"Örülök, hogy lehetőségem volt elvégezni Önöknél a pályázatíró és pályázati szakértő tanfolyamot, mely rendkívül szervezett volt és nagyon sokat profitálok az ott megszerzett tudásból. Teljes mértékben elégedett voltam a hellyel, az oktatókkal, a tananyaggal és az étkeztetéssel is. Tanfolyamaikat barátaimnak és ismerőseimnek is ajánlani fogom." Szántó Zsóka (Körte-Organica Rt.; Minősített Pályázatíró képzés)

"Olyan képzésen vehettem részt, ahol végre az általánostól eljutottunk a részletesig! Csakúgy, mint az elmélettől a gyakorlatig! Ritkán tapasztalt élmény a felnőttképzési piac dzsungelében..."Pataki Tamás (Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Képzési és Szaktanácsadási Intézet; Minősített Pályázatíró képzés)

"Több felnőttoktatási programban is részt vettem már, de sehol nem éreztem még, hogy ilyen mértékben törődtek volna szakmai előmenetelemmel vagy azzal, hogy valóban jól érzem-e magam a képzés során. Ez teljesítményemet is jelentős mértékben növelte. Köszönettel tartozom érte."Pozsár Annamária (magyar-történelem szakos tanár, szociális menedzser; Minősített Pályázatíró képzés)

"A képzés lényegretörő, koncentrált. Az előadók magasan kvalifikáltak, hozzáértő szakemberek, ugyanakkor képesek voltak a csoporttal baráti hangulat kialakítására. A közvetlenség, a párbeszéd az előadások alatt nagy segítség volt az anyag elsajátításában."Tamás Lajos ( Tiszakeszi "Tiszamenti" Szövetkezet; Minősített Pályázatíró képzés)

"Tetszett a képzés gyakorlatiassága, sok területről `lerántotta a leplet`, segítette a módszerek, rendszerek átláthatóvá válását. Még több gyakorlat, ehhez hosszabb tanfolyam szükséges, kevesebb ismétlés!"Kubisch Tímea (Budapest Investment Zrt.; Minősített Pályázatíró képzés)

"Amit nekem adott,- más szemléletmód,- kreatív gondolkodásmód fejlesztése,- pályázati rendszer áttekintése,- tapasztalatok átvételi lehetősége.Összességében nagyon jó, hatásos – hatékony."Pocsai Csaba (COCA-COLA Beverages Magyarország Kft.; Minősített Pályázatíró képzés)

"Bárkinek, akit érdekel a pályázatírás elsajátítása, tippek, eszközök a pályázatok egyszerűbb, könnyebb és gyorsabb megírása ajánlom, hogy jelentkezzen erre a tanfolyamra. Az EUZERT-nél megkaphatod azt a tudást, amit elvárhatsz egy Minősített Pályázatíró képzéstől. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert ez tényleg megéri a pénzt."Sinka Attila (HM Budapesti Erdőgazdaság Zrt.; Minősített Pályázatíró képzés)

Még több referenciáért kattintson IDE

Program:

Első modul

 • Pályázati rendszer
  • Mire lehet pályázni
  • Áttekintés az EU-s fejlesztési irányokról és az Új Széchenyi Terv
  • Pályázati lehetőségek, formák; Alapok felosztása; Új pályázati rendszer felépítése
  • Összefoglaló pályázattal lefedett fejlesztésekről
  • Gazdaságfejlesztés és egyéb prioritások
  • Pályázatkészítés menete, módszertana (Elméleti áttekintés a pályázati eljárás menetéről)
  • Pályázat céljának a meghatározása; Pályázat kiválasztása; Pályázati anyag és információ megszerzésének lehetőségei és módjai
  • Pályázatkészítés (a pályázati kiírás szerinti kidolgozás)

Második modul

 • Pályázat összeállításánál használandó technikák
  • A kívánt (elérendő) cél (eredmény) meghatározása; Outputok meghatározása;
  • Akcióprogramok meghatározása
  • SWOT, Stratégiai tervezés, PCM
  • Problémaelemzés, Célmeghatározás, Partnerség
  • Erőforrások meghatározása; Pályázott erőforrások; Saját erőforrások
  • Eredménykimutatás; Költségtervkészítés; Megvalósítási időterv készítése
  • Horizontális célkitűzések, Indikátorok, Logframe
  • Humánerőforrás-tervezés, Ütemezés, Munkaterv, Pénzügyi tervezés
 • Pályázati checklista készítése a szükséges dokumentumokról, példákkal

Harmadik modul

 • Projektmenedzsmenti ismeretek
  • Projektmunka szerepe a pályázatoknál
  • Projekttervezés; Projekt-megvalósulás ellenőrzése
  • Projekttechnikák (GANNT, Hálótervezés, Kockázatelemzés)
 • Üzleti terv készítésének menete
 • Projekt pénzügyi lebonyolítása
 • Megvalósíthatósági tanulmány tartalma, készítésének menete
 • Pályázati anyag tartalmi adatainak meghatározása egy mintaprojekt keretében
  • Egy mintaprojekt bemutatása
  • Mintaprojekt generálása és operatív programhoz igazítása
  • Mintaprojekti pályázat egyes elemei kidolgozásának folytatása
   • Pozicionálás, helyzetvizsgálat
   • Egyedi fejlesztési cél és az operatív program összhangjának megteremtése
   • Fejlesztési cél és feladat megfogalmazása; pályázati kiírásokban való keresés
   • Kiírás adatainak meghatározása (mit, mivel, mennyiért, mikor)
   • Táblázatkitöltő program adatainak megadása (táblázatok kitöltése)

Negyedik modul

 • Kiscsoportos mintapályázat készítése
  • Pályázatkidolgozó teamek (3-5 fő) létrehozása;
  • Kiscsoportos mintapályázati feladat kiadása
  • Teamek által kidolgozandó mintaprojekt generálása, pályázati kiírás kiválasztása
  • Helyzetvizsgálati anyag összeállítása
 • Kidolgozott team-feladatok konzultálása
  • Teamek által elvégzett feladatok bemutatása
  • Felmerülő kérdések megbeszélése

Egy hét a kiadott feladat kidolgozására. Konzultáció e-mailen keresztül.

Ötödik modul

 • Kiscsoportos mintapályázat készítésének folytatása
  • Összefoglaló az indikátorokról és a monitoring, ellenőrzés, hatáshármasról
  • Disszeminálás bemutatása
  • Pénzügyi tervezés: pénzügyi terv készítése (eredmény, ráfordítás, költségvetés)
  • Előlegigénylés, pénzlehívás, elszámolások
  • EU-s projektek pénzügyi tervezése
  • Projekt pénzügyi zárása
  • Pályázat felügyelete
  • Projekt menedzselése
  • Későbbi módosítások, hiánypótlások

Hatodik modul

 • Kiscsoportos mintapályázat készítésének folytatása
  • Prezentálási technikák
  • Dokumentumok előállítása (meglévő, valós kiírás alapján)

Egy hét a csoportoknak a pályázati anyag összeállítására és elektronikus formában történő beadására.

Hetedik modul

 • Prezentációs vizsga
  • A csoportok az elkészített pályázati anyagot ismertetik (mi a cél, hogyan akarják megvalósítani, a támogatás indoklása, várható eredmény), a bemutatott anyag opponálása
  • Eredményhirdetés

Az oktatás 2+2+2+1 napi bontásban (négy hét keretében) történik. Érdeklődés esetén kihelyezett képzést is vállalunk.

Előadók:

Dr. Dabasi Halász Zsuzsanna - egyetemi docens, Miskolci Egyetem

Matiscsákné dr. Lizák Marianna - adjunktus, Eszterházy Károly Főiskola

Dr. Győrffy Ildikó - egyetemi adjunktus, Miskolci Egyetem

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

Minősített pályázatíró képzés - Online élőben is elérhető!

Ideje: 2021.07.12-13., 07.19-20., 07.26-27., 09.03.
Ára: 247 .000 Ft + ÁFA (bruttó 313.690 Ft)
Kedvezményes ár május 12-ig: 234.650 Ft + ÁFA
Ideje: 2021.09.27-28., 10.06-07., 10.20-21., 11.05.
Ára: 247 .000 Ft + ÁFA (bruttó 313.690 Ft)
Kedvezményes ár július 27-ig: 234.650 Ft + ÁFA
Ideje: 2021.11.22-23., 12.01-02., 12.08-09., 2022.01.08.
Ára: 247 .000 Ft + ÁFA (bruttó 313.690 Ft)
Kedvezményes ár szeptember 22-ig: 234.650 Ft + ÁFA

Adja meg a létszámot és kattintson a "Megrendelem" gombra!

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk