Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Számviteli és Adózás képzések


KépzésnovdecjanfebrmárcáprmájjúnjúlaugszeptoktnovdecjanHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
2. főre további 5 % kedvezmény.
22.              
2
nap
120.000 Ft
bruttó:
152.400 Ft
120.000 Ft
bruttó:
152.400 Ft
 12.             
KépzésnovdecjanfebrmárcáprmájjúnjúlaugszeptoktnovdecjanHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
A képzések korai, kedvezményes ár határidejének és a pontos dátumok megjelenítéséhez vigye az egér mutatóját a dátumra.
A kedvezményes ár és a határideje a jelentkezési lapon is megtalálható.

Pénzügy nem pénzügyeseknek képzés

Mivel a pénzügyi és számviteli ismeretek elválaszthatatlanok egymástól, így a tanfolyam során e két területet egyaránt feldolgozzuk. A résztvevők megismerkednek a számvitel alapjaival, a beszámoló fő részeivel, összekapcsolva ezeket a pénzügyi folyamatokkal és a vezetői számviteli információs rendszerrel.

Költségtervezés és Vezetéstámogatás a gyakorlatban

A 2 napos (16 tanóra) tanfolyamon a hallgatók megismerik a költségtervezés folyamatát, mely alapján képesek lesznek a költségek tudatos tervezésére a hatékonyabb működés érdekében. Gyakorlatorientált a képzés, így a tanfolyam alatt, akár a saját költségtervét is elkészítheti a pénzügyi szempontok figyelembevételével, melyhez felhasználhatja a saját főkönyvi kivonatát is. Csoportos tanfolyam esetén vállalatra szabott tematikával zajlik a képzés akár angol nyelven is.

Certified IAS Manager képzés - Számviteli tanfolyam

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az IFRS szerinti beszámolót, átfogó képet kapjanak a nemzetközi számvitelről és példákon keresztül elsajátítsák az IFRS gyakorlatát. Képzésünkön átláthatóvá tesszük a főbb standardek jellemzőit, a havi riportokra, belső jelentésekre, éves és hosszú távú stratégiai tervezésekre gyakorolt hatások teljes körű elemzését és bemutatását, valamint lehetőséget adunk egyedi problémáik megoldására.

Cash Flow

A legtöbb vállalati döntésnél eredményességi és pénzgazdálkodási szempontokat figyelembe kell venni. Ha csupán az egyiket is elhanyagolják, az növeli a kockázatokat, bizonyos körülmények között a vállalat fennmaradását veszélyeztető hibás döntésekhez vezet.

Pénzügyi instrumentumok

A tanfolyam célja elősegíteni a pénzügyi és számviteli szakemberek, főkönyvelők, gazdasági vezetők munkáját azzal, hogy az IFRS pénzügyi instrumentumokkal kapcsolatos sajátosságait ismertetjük az elmélet és a gyakorlat szintjén egyaránt, megkönnyítve ezzel a havi jelentések, az előrejelzések, éves pénzügyi kimutatások készítését.

Pénzügyi Controlling

A pénzügyi kontrolling a válságmegelőzés és válságkezelés legfontosabb eszköze.
Széles szakmai tapasztalatokkal rendelkező, gyakorlati szakemberek készítik fel arra, hogy tudását az üzleti életben már másnap hasznosíthassa, legyen szó akár projektekről, akár EU-s pályázatokról, akár vállalatértékelésről.