Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Számviteli és Adózás képzések


KépzésszeptoktnovdecjanfebrmárcáprmájjúnjúlaugszeptoktnovHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
2. főre további 5 % kedvezmény.
 21.             
2
nap
120.000 Ft
bruttó:
152.400 Ft
114.000 Ft
bruttó:
144.780 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
  11.            
3
nap
177.000 Ft
bruttó:
224.790 Ft
168.150 Ft
bruttó:
213.551 Ft
2. főre további 5 % kedvezmény.
 28.             
3
nap
157.000 Ft
bruttó:
199.390 Ft
149.150 Ft
bruttó:
189.421 Ft
   9.           
2. főre további 5 % kedvezmény.
  4.            
3
nap
157.000 Ft
bruttó:
199.390 Ft
149.150 Ft
bruttó:
189.421 Ft
KépzésszeptoktnovdecjanfebrmárcáprmájjúnjúlaugszeptoktnovHosszalapár/fő +áfakorai ár/fő +áfa
A képzések korai, kedvezményes ár határidejének és a pontos dátumok megjelenítéséhez vigye az egér mutatóját a dátumra.
A kedvezményes ár és a határideje a jelentkezési lapon is megtalálható.

Pénzügy nem pénzügyeseknek képzés

Mivel a pénzügyi és számviteli ismeretek elválaszthatatlanok egymástól, így a tanfolyam során e két területet egyaránt feldolgozzuk. A résztvevők megismerkednek a számvitel alapjaival, a beszámoló fő részeivel, összekapcsolva ezeket a pénzügyi folyamatokkal és a vezetői számviteli információs rendszerrel.

Költségtervezés és Vezetéstámogatás a gyakorlatban

A 2 napos tanfolyamon a hallgatók megismerik a költségtervezés folyamatát, mely alapján képesek lesznek a költségek tudatos tervezésére a hatékonyabb működés érdekében. Gyakorlatorientált a képzés, így a tanfolyam alatt, akár a saját költségtervét is elkészítheti a pénzügyi szempontok figyelembevételével, melyhez felhasználhatja a saját főkönyvi kivonatát is. Csoportos tanfolyam esetén vállalatra szabott tematikával zajlik a képzés, akár angol nyelven is.

Certified IAS Manager képzés - Számviteli tanfolyam

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az IFRS szerinti beszámolót, átfogó képet kapjanak a nemzetközi számvitelről és példákon keresztül elsajátítsák az IFRS gyakorlatát. Képzésünkön átláthatóvá tesszük a főbb standardek jellemzőit, a havi riportokra, belső jelentésekre, éves és hosszútávú stratégiai tervezésekre gyakorolt hatások teljeskörű elemzését és bemutatását, valamint lehetőséget adunk egyedi problémáik megoldására.

Cash Flow

A legtöbb vállalati döntésnél eredményességi és pénzgazdálkodási szempontokat figyelembe kell venni. Ha csupán az egyiket is elhanyagolják, az növeli a kockázatokat, bizonyos körülmények között a vállalat fennmaradását veszélyeztető hibás döntésekhez vezet.

Pénzügyi instrumentumok

A tanfolyam célja elősegíteni a pénzügyi és számviteli szakemberek, főkönyvelők, gazdasági vezetők munkáját azzal, hogy az IFRS pénzügyi instrumentumokkal kapcsolatos sajátosságait ismertetjük az elmélet és a gyakorlat szintjén egyaránt, megkönnyítve ezzel a havi jelentések, az előrejelzések, éves pénzügyi kimutatások készítését.

Pénzügyi Controlling és válságmenedzsment

Egy jól működő operatív vezetés alatt működtetett pénzügyi controllinggal elérhető a vállalat optimális pénzügyi működése. Ennek hiányában a pénzügyi egyensúly meginoghat, és krízist, rosszabb esetben válságot okozhat. A képzés keretében megismerhetjük a pénzügyi controlling hozzájárulását az optimalizált működéshez (CAPEX / OPEX). Megvizsgáljuk a lehetőségeket, hogy válság esetén hogyan segíti vissza a controlling a szervezetet az optimális működéshez. Az elméleti ismeretek mellett hasznos gyakorlatok segítik a tananyag elsajátítását. Csoportos tanfolyam esetén vállalatra szabott tematikával zajlik a képzés, akár angol nyelven is.