Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Coach szemléletű vezetőképző tréning

A képzés célja:

A Coach szemléletű vezetőképző tréning célja, hogy sokrétűen felkészítse a leendő és a már gyakorló vezetőket a vezetői szerepvállalásra. A sokrétű felkészítés kiterjed a vezetői munka minden fontos aspektusára. Ennek megfelelően három fő modulban zajlik a képzés. Az első modul a hatékony kommunikáció eszköztárával kívánja felvértezni a vezetőket, a második modul a konfliktusok kezelésére helyezi a hangsúlyt, míg a harmadik modul a vezetői feladatok közül a csapatépítésre és a vezetési stílusok megismerésére összpontosít, és a vezetői önismeret tudatosításában lesz a hallgatók segítségére. A tréning végén a résztvevők összegzik az eddigi tapasztalataikat, felismeréseiket és megfogalmazzák a fejlődés irányát.

Kiknek ajánljuk?

Kis- és középvállalkozások, nagyobb cégek vezetőinek, ill. leendő vezetőinek egyaránt ajánljuk a képzést. Vezetőnek lenni nem könnyű dolog. Szükség van egy alapos felkészítésre ahhoz, hogy jól csináljuk. Ez az új, naprakész ismereteket átadó felkészítés még akkor is hasznos, ha valaki hosszú idő óta van a vezetői pályán. Érdemes időnként megállni, áttekinteni, feldolgozni a tapasztalatokat, értékelni az erősségeinket, gyengeségeinket, ezzel megteremtve a fejlődés, továbblépés lehetőségét. Az új ismeretek, élmények, felismerések felpezsdítenek, újult erővel töltenek fel!

Kapcsolódó képzések:

Rólunk mondták:

„"AHA"-élmény volt számomra. Hasznos technikákat tanultam, amit reményeim szerint a mindennapokban is gördülékenyen fogok tudni alkalmazni. Ha még nem vagy vezető, de szeretnél az lenni, akkor itt a helyed!” P. Szilvia

„Ezen a tréningen már az első alkalom után pozitív tapasztalatokat szereztem a társas kommunikációban, sokat segített a kollégáim megismerésében és kezelésében.” T. Gábor

Tematika:

Kommunikáció (1-2. nap)

Elmélet:

 • Kommunikációról általánosan
 • Kapcsolódás és értő figyelem (az empatikus figyelem szintjei, alapérzelmek és mimika)
 • Kapcsolódás kérdések segítségével (kérdések alapszinten)
 • Kapcsolódás a Berne-féle én-állapotokhoz I-II.
 • Kapcsolódás az absztrahált valósághoz
 • Kapcsolódás - bennem élő kép rólad, szerepek
 • Visszajelzések típusai, adás és fogadás (sztrókok, érzelmi térkép, erőszakmentes kommunikáció, Johari-ablak)

Gyakorlatok:

Én-állapotaink beazonosítása, jellemző érzékelési és adatgyűjtési mód meghatározása, jelenlegi szerepek megismerése, értő figyelem gyakorlat, kérdés-felelet - meddig jutok a nyomozásban, hogyan szoktam visszajelzést adni és még, amit a helyzet hoz…

Konfliktuskezelés (3-4. nap)

Elmélet:

 • Konfliktus alapjai, szintjei; Friedrich Glasl
 • Konfliktusok háttere; Riemann és Thomann
 • Konfliktus dinamika és konfliktus tünetek
 • Konfliktus kezdeményezése, konfliktusok előnyei
 • Konfliktus kezelése; Killman
 • Konfliktuskezelés ’SAG-ES’ módszer, Nyertes-nyertes kommunikáció
 • Szisztematikus konszenzuskeresés (agilis vezetés)
 • Harvard koncepció (Érzések és tárgyak szétválasztása)
 • Verbális önvédelem

Gyakorlatok:

Meghatározó viselkedés beazonosítása konfliktushelyzetekben, saját konfliktustüneteim beazonosítása, verbális önvédelem, toronyépítő helyzetgyakorlat és még, amit a helyzet hoz…

Coach szemléletű vezető (5-6. nap)

Elmélet:

 • Vezetési stílusok (Hersey és a többi)
 • Mi a coaching és mi nem az?
 • Csoportdinamika, csoport óra
 • Csoportos kommunikáció, kölcsönös megbecsülésen alapuló párbeszéd
 • Kérdések magasabb fokon
 • Változáskövetés és motiváció

Gyakorlatok:

Coaching jellegű beszélgetések levezetése, értő figyelem, célállítás és még, amit a helyzet hoz…

Szupervízió (7. nap)

A résztvevők által, a tréning során elsajátított elmélet a saját munkahelyen, szervezetben történő gyakorlati visszamérését követő helyzetek önreflektív feldolgozása, megakadások kezelése. Csoportos munka.

Előadók:

Dr. Kesserű Péter - Szupervizor, ÉMT-coach, biológus

Szupervíziós és coaching szakmai múltja során KKV vezetőket, kezdő vállalkozások vezetőit, kutatási szférában dolgozó fejlesztőket kísért saját céljaik és felismeréseik felé. Ennek eredményeképpen új életutak nyíltak meg, cégek alakultak, és lendületes tanuló szervezetek jöttek létre. Minden esetben fontosnak tartja az érzelmek, az értékek, a változás okainak és okozatainak tudatosítását, és a mindenkori motiváció fenntartását. E szempontrendszerek eredményeképp alakult ki az EMT-coaching módszertan, amellyel ma is dolgozik. Végzettségét a Károli Gáspár Református Tudományegyetemen szerezte.

"Hiszem, hogy a tudás mindenkiben ott van. Van, akiben csak rendszerezni kell. Van, akinek támogatásra és bátorításra van szüksége, hogy használni tudja azt. S olyan is akad, akinek még további bővítésre szorulnak ismeretei, mint vezető, és mint szakmai személyiség. Több éves szupervizor-coach, vezetői és előadói tapasztalatomra alapozva a fenti megvalósításokat támogatom az érzelmi intelligencia, az értékek keresése, a motiváció és a kreatív csend tudatos alkalmazásán keresztül."

Gergely János - Diplomás coach és szupervizor

Több, mint 20 éve dolgozik értékesítési területen, és ennyi ideje kísér felnőtteket a fejlődésük útján. Jelenleg egy építőanyagokkal kereskedő üzlethálózat képzési vezetője, ahol közel 2000 munkavállaló fejlődését segíti. Ezt megelőzően egy kereskedelmi üzlethálózat fejlesztője, ügyvezetője, valamint egy magyar multinacionális gyártó és értékesítő vállalat üzletágvezetőjeként dolgozott. Műszaki és sales tapasztalatai mellett a szociális terület is része volt az életének, mivel itt szerezte első diplomáját. Foglalkoztatás vezetőként hátrányos helyzetű emberek képzésében, foglalkoztathatóságuk fejlesztésében vett részt, ahol a speciális kihívásoknak köszönhetően komoly tapasztalati tőkére tett szert a felnőttképzés területén. Fő érdeklődési köre, amelyben tréningeket tart: kommunikáció, prezentáció, tárgyalástechnika, értékesítés, konfliktuskezelés, hatékony befolyásolás és meggyőzés területei.

Coach hitvallása: “Képtelen vagyok bárkinek bármit megtanítani. Csupán elgondolkodtatni tudom az embereket.” /Szókratész/ - "Az én hivatásom, hogy megteremtsem ennek a megfelelő környezetet, azaz inspiráljam a fejlődésre azt, akivel együtt dolgozom. Megláttassam vele azokat a lehetőségeket, amelyeket az akadályok homályosítanak el."

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés:

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk