Hívjon minket: +36 70 617 7226
H-P: 09:00 - 16:30
 

Vizuális Menedzsment

Rövid leírás:

A vizuális menedzsment olyan termelésirányító eszköz, melynek bevezetésével és használatával könnyen felismerhetővé válnak a termelési, vagy az irodai folyamatokban rejlő problémák, veszteségek. Segítségével pontos információ nyerhető a folyamat állapotáról.

Kinek ajánljuk?

Képzésünk elsősorban azon termelésben dolgozó, vagy termelést támogató kollégák (termelési vezetők, művezetők, minőségbiztosítók, logisztikusok, technológusok, Lean területen dolgozó szakemberek) számára hasznos, akik mérőszámokat akarnak meghatározni a termelésükben az elvárt gyártási mennyiség fokozásra és/vagy probléma megoldási módszer bevezetéséhez keresnek mérőszámot és mérési módszert. Továbbá tervezik, hogy a vizualizáció segítségével követhetőbbé és átláthatóbbá teszik a gyártó vagy irodai területüket.

Tematika

  • A Vizuális Menedzsment módszertana
  • Miért Vizuális Menedzsment?
  • Vizuális Menedzsment a hétköznapjainkban
  • A szakmai és a hétköznapi Vizuális Menedzsment kapcsolata
  • A Vizuális Menedzsment, mint termelési folyamattámogató eszköz
  • Vizuális Menedzsment technikák alkalmazása a termelési és az irodai gyakorlatban
  • A Vizuális Menedzsment gyakorlati módszerei: Andon, Kanban, Színkódok, Padlójelölések, Árnyékfalak, Feliratok, Vizuális eljárások, Kommunikáció, Folyamatstabilizálás, Dolgozók motiválása, Problémamegoldás, 5S, Gyors átállás, Ütemidő menedzsment
  • A Vizuális Menedzsment és az 5S kapcsolata
  • A Vizuális Menedzsment módszer bevezetése: adatok gyűjtése, KPI-ok meghatározása, KPI alapú problémameghatározás és problémamegoldás, Standardok meghatározása

A képzés írásbeli vizsgával zárul.

Oktatók:

Ferenc Zsolt

2006-ban a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki karán Minőségbiztosítás szakirányon végzett.
2006-ban kezdte mérnöki munkáját a miskolci Remy Automotive Hungária Kft.-nél új termék bevezető mérnökként. 2007-től Lean mérnökként dolgozott ugyanennél a cégnél a folyamatmérnökségi csapat tagjaként.
2010-től az esztergomi Kirchhoff Hungária Kft.-nél folytatta munkáját Lean szakértőként. 2012-től a Knorr-Bremse Vasúti Járműrendszerek Hungária Kft.-nél Lean szakértőként dolgozott. 2016-tól a gyöngyösi B.Braun menedzsment csapatához csatlakozott Folyamatmérnökség vezetői pozícióban. Jelenleg ugyanezt a pozíciót tölti be a Coats Hungary Kft.-nél .

A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Érdekel, más időpontban                            Kihelyezett képzés érdekel
Amennyiben kihelyzett képzésről érdeklődik, kérjük az e-mailben adja meg a cég nevét és elérhetőségeit.

Jelentkezés

Képzéseink 3-6 havonta ismétlődnek. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Tanfolyam jelentkezés lemondásának következményei
A képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség...) tudunk új időpontot felajánlani.
Bővebben a részvételi feltételekről, kérjük kattintson ide.

Ezen képzésünk szabad szolgáltatásként folytatott ÁFÁ-s képzés.


A képzés helye:

cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 36. - Vidéki képzések estetén: Helyi konferenciatermek

Képek az előadó termeinkről

Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk Előadótermünk